Och så var det över

Julen tar då jäkligt bra tid på sig att komma, men poff så är den över. Hade i alla fall en väldigt mysig julafton hos mormor och morfar med massor av god mat och smaskig spettekaka. Somnade när halva Kalle hade visats och väcktes när det var dags att åka hem till oss för att dela ut julklapparna. Medan jag var nere i källaren och pulade lyckades Tomte-Nissan hinna dela ut alla julklappar. Att jag alltid ska missa henne!

Vår gran.

Tomte-Nissan hade tappat sitt skägg från förra året... har jag sett på bilder.

Fick i vanlig ordning alldeles för många julklappar, dock var de alla precis vad jag önskat mig eller väldigt användbara saker som jag inte tänk på att önska mig. Typ nya raggsockar. Fotografernas bästa bilder, Fågelsång och Arrested Development säsong 1, 2 och 3 var i alla fall de bästa klapparna.

Igår tog mamma ner mig på stan för att hitta ett par nya kängor till mig. Jag lovar, tiden det tog att hitta dessa kängor är säkert tidens hämnd på mig för att jag hittade byxor på två röda sekunder för två veckor sen. Fyra timmar tog det! Gud så trött jag var. Och det värsta var att de kängor vi tillslut köpte, provade jag på ett annat ställe innan och tyckte inte alls om dem. Men när man jämförde med alla jag provade efter det, var de ganska sköna ändå.

Idag var första dagen på jobbet. Ska jobba tre dagar till, sen är det nyår och därefter måste jag plugga. Var någon liten filur som innan jul lämnat 745 negativrutor att skannas. Tog hela dagen, parallellt med det som skulle vara klart till i morgon och alla entimmesordrar. Men jag drog in mer till firman (exklusive papperskostnad) än vad jag kommer tjäna på dessa hela fyra dagar. Det är bra! Nu ska jag ta ut 12 bilder till jobbets almanacka. Förslag? Ni får vara snabba på att svara i så fall, för jag ska lämna dem i morgon bitti.

This entry was posted in Blogg, Foto, Jobb, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.