Hög effekt

Jajemän, det blev arbete på många watt idag ändå. Tog till fötterna strax efter nio och fick en morgonpromenad till Norsborgs t-banestation och åkte in till centrum. Gick Drottninggatan upp och Holländargatan ner, sedan följde jag Kungsgatan till Stureplan, svängde höger och sedan höger igen efter Norrmalmstorg med en avstickare in på Gallerian för att sedan avsluta turen på Slöjdgatan. Och då var också alla ärenden utförda som skulle utföras. Och klockan var inte ens tolv.

De hade förresten Försvarets hudsalva på det statliga apoteket. Gud så lättad jag blev, nu kan jag byta ut min gamla som har hål i locket, haha. Hittade också ett par vind- och vattentäta vantar till Tjärnö samt ett skärp så att jag inte ska hålla på och tappa mina jeans nåt mer.

På vägen hem i Liljeholmen handlade jag sån där mat man behöver för att överleva och lyckades missa bussen i Hallunda med fem minuter, så gick med mina tunga matkassar vägen tillbaka genom skogen som jag gått tre timmar tidigare. Det var dagens styrkepass.

Och jag har faktiskt lyckats hinna med att plugga i flera timmar samt göra matlåda till måndag. Nu är det sängen som väntar för att kliva upp tidigt i morgon och fortsätta plugga – stärkt av hur bra det gick idag.

Är den snygg eller är den snygg? Topman kan ha så sjukt coola grejer, alltså.

This entry was posted in Blogg, Skolan, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.