Du med, och jag med

Jaha, ja, så har även turen kommit till mig. Man kan tycka det finns nog med bloggar på intranätet redan, men för mig blir nog detta mest för egen skull. Jag är för lat för att skriva för hand, och det tar längre tid och mer material att skriva och klistra in bilder på ett papper för hand.

Jag är en person som glömmer bort det mesta om jag inte skriver ner det eller tar en bild, så det är vad som kommer att dyka upp här; saker jag tycker är värda att minnas.  Johan och jag snackade om det igår, minnen alltså, att han är en person som bara vill blicka framåt, medan jag är en sån som tycker om att minnas det som varit. Men det behöver inte betyda att man inte blickar framåt också.

Och apropå ingenting, om du ätit för mycket godis nu i helgen kan jag säga att en kopp te hjälper väldigt bra mot känslan av att ha blivit tjock. Det lugnar magen.

This entry was posted in Blogg, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.