Varm jacka och glad frukt

Efter det totala misslyckandet på köpcentrat i Vällingby i lördags hittade jag äntligen en vinterjacka på Skärholmens köpcentrum igår. Det var tredje Kappahlbutiken jag var in i (Liljeholmen och Vällingby innan), men den fanns inte i de andra två. Så nöjd är jag! Dock har jag fortfarande inte hittat något stickat som faller mig i smaken, men har fått låna en varm tröja av Karin som jag inte ser särskilt tjock ut i, haha.

Pimpat den har jag också gjort.

Det är fullt upp i dagarna nu fram till avresan på söndag med diverse vänner som kommer och hälsar på! Men hinna packa lär jag väl göra.. nån gång. Är faktiskt ganska trist dock att vi är halvklass nu i två veckor – vi fick ju inte plats allihopa i en buss. Fast det är ganska bra nu när vi dissekerar på eftermiddagarna, det blir inte så jättestökigt i klassrummen. Igår tittade vi i en daggmask och idag i en vinbergssnäcka. Så coolt att få se hur kroppen såg ut under skalet.

Jag är glad att jag är människa med tak över huvudet just nu, för ute blåser och regnar det som bara den. Hoppas det lugnar ner sig under natten. Men min fruktskål är lika glad ändå.

This entry was posted in Blogg, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.