Ut i skogen

Jaha, kära vänner, nu blir det ingen dator på några dagar, eftersom klassen ska till Tovetorps Fältstation och bli riktiga skogsmullar. Ska bli väldigt intressant.

Kommer hem på fredag igen, men då är det tvättstugan som väntar och på lördag morgon kommer familjen upp och hjälper mig att flytta till släktingarna i Norsborg. Var där och kikade på rummet idag, de har städat och haft sig och oj så mysigt det är. Visserligen blir det ca 2,5 h pendlande per dag, men det kan det lätt vara värt med tanke på den natur som finns där! Kan ju ta bilder och visa för er som är intresserade.

Jag tar faktiskt med hela kameraväskan i morgon, så Tovetorpsbilder lär det väl också dyka upp här så småningom. Under tiden får ni en bild på kära Ottilia och hur fin hon var innan sin sitting igår. Hon har lagt upp den som sin Facebookbild, så jag antar att det är OK för henne att jag laddar upp den här med, haha. Kan liksom inte fråga nu, för hon är och blir ren.

Ottilia.

Nej, nu är det bäst för mig att jag går och lägger mig. Klockan ska nämligen ringa 05.00, pendeln avgår från T-centralen 06.42. Ha det!

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.