Syskonhelg

I torsdags hade vi ölprovning hemma eftersom mamma och pappa ordnar cykelfest och ville ha en välkomstdricka. Jag gillade sailorölen, men de bestämde sig tillslut för en helt annan.

Ölprovning hos Perssons.

I fredags åkte Elias med mig upp till Stockholm. Vi åt popcorn och kollade på Tron, fast jag somnade mitt i. Igår var vi på Heron City och gick runt på Media Markt, bowlade och Elias spelade lite Guitar Hero (han är så duktig!). Sen åkte vi in till Sciencefictionbokhandeln så Elias kunde inhandla sin manga, och därefter till Lakritsroten långt upp på Sveavägen för att köpa lakritste till mamma. Tvingade Elias att gå den biten till centralen, så för att kompensera hans onda fötter bjöd jag honom på en äkta Pressbyrånbulle.

Elias in action!

Vid fyra åkte han hem och jag kände mig lite ensam, så ringde Sofia och frågade om vi skulle ses på Grönan som det var sagt. Men på grund av regnet hade alla bangat på hennes förslag så då åkte jag hem till henne istället. Lagade fantastiskt god lax med fraïche, pesto och sambal oelek, drack vin och kollade på Chicago. Tack Sofia för att du gjorde mig glad den kvällen!

Idag träffades vi några stycken på Östermamstorg och gick på den lilla loppisen som arrangeras där varje regnfri söndag. Köpte mig en kortlek som jag kan leka med i min ensamhet på rummet och en jättefin engelsk plåtburk med fåglar på att ha te i. Emilie kom även med en Scott Pilgrim-DVD som jag blivit lovad för en billig peng, så det var en trevlig överraskning.

Dagens fynd.

Vi stötte också på slottsvakterna med tillhörande orkester nere vid Nybroplan.Ja, stiliga är de med sina antenner på huvudet.

This entry was posted in Blogg, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.