Start 2012

Det blev en almanacka med resetema. Lite Berlin, lite Hamburg, Öland, Minneapolis, Växjö, Stockholm och Ryd. Tydligen hade jag sålt två bilder som stått i skylten till fru Posse också. Det var en trevlig överraskning.

Har börjat rensa lite i rummet också, vad som ska med i flytten och vad som inte ska med. Det är  svårt att slänga saker som har så många minnen kopplade till sig!

Satt och kollade igenom gamla fotoalbum (de måste ju med allihopa) och hittade en väldigt bekant bild på mormor:

Denna bild tog jag i december 2006. Varför är den bekant? Jo, därför:

Till och med armbandet stämmer. Det enda som skiljer är glasögonen och halslinningen på tröjan. Så himla häftigt!

Igår var jag en sväng till Sara på dan och fick mina naglar målade i diverse glittriga färger. Då var det frost och strålande sol, men på eftermiddagen kom dimman. Så tät den var!

På kvällen lagade Elias och jag pizza och åt varsin stor portion chokladpudding. Kollade på Harry Potter film sju i ordningen och mötte sedan upp med föräldrarna och deras vänner för att titta på fyrverkerierna.

Elias fyller ju år 1 januari, så han brukar få en “egen” raket. Tyvärr hade pinnen satts ner för hårt i marken så den åkte aldrig upp, utan sprängdes på marken och svedde honom på halsen.

Blev lite mer lyckat i morse, dock, innan mamma gick till jobbet. Tårta och skinkmacka stod på menyn och han blev till och med glad för strumporna. Jag gick och la mig igen sedan (08.00, för mamma skulle till jobbet) och sov till tjugo i tolv. Woops.

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.