Sommar sommar sommar

I år har jag slagit alla solrekord. Har fått synlig solbränna för första gången på flera år. I och för sig på fötterna efter sandalerna, men ändå. Jag har också sluppit solhuvudvärken, mirakulöst nog. Det kanske inte är så dumt att vara ute i solen ändå? Fast det är fortfarande inte snyggt med pepparkaka! Dock har jag faktiskt flytt till soffan i källaren om kvällarna sen i torsdags, har varit på tok för varmt i mitt rum för att få anständig sömn där.

Det har också blivit en del bilder på sommarblommor i helgen. I söndags väckte min äldsta faster mig och pappa via telefonen 9.20 på morgonen (hade suttit uppe och tittat på Team America till 01.50) och undrade om vi ville komma ut till “stallet” hos mina kusiner i Söftestorp. Där blev vi serverade fralla och jordgubbar och jag gjorde trädgårdsblommorna till modeller.

Det är roligt när man i efterhand upptäcker smådjur på sina bilder. Här ser jag tre.

Här ser jag ett.

Här ser jag minst fyra.

Ursäkta för att det blivit så många naturbilder på sistone, men jag har fått höra mer än en gång att jag tar bättre naturbilder än porträttbilder, så det kanske inte gör någonting… I morgon ska jag dock ta itu med Thrillsens bilder, som vi tog i fredags i Alvesta av alla ställen.

Igår var en sådär kul dag på jobbet, kö ända till dörren och maskiner som trilskades, så oj vad skönt det var att få komma ut till Öjaby och äta kalastårta med släkten. Blev förvånad och glad över att Tuvalie kände igen mig, vi har nog inte setts på säkert fem månader (hon fyller två år på söndag). Kanske beror det på att mitt studentkort fortfarande verkar sitta på deras kyl, haha.

En styck syssling i en styck badbalja.

En torr och glad syssling i mammas famn.

Idag var en ungefär lika stressig dag på jobbet (med månadens magont på köpet), så att gå på Eclipse efteråt och träna skrattmusklerna var bra för själen tror jag, haha.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.