Moto Boy och våräventyr

Igår var jag på Södra Teatern för att titta på Moto Boy. Håhå, ja ja vad bra den människan kan sjunga, man blir så avundsjuk. Helt magiskt var det, förutom turturduvorna som satt framför mig.. såg inte så mycket bitvis när de skulle hålla på. Men då blundade jag och lyssnade bara istället. Saknade When my heart was high och Lids, men fick väl Beat Heart och två nya låtar.

Idag har hittills varit en himla bra dag. Åkta iväg halv tio i morse för att ta första sprutan av TBE-vaccinet i Skärholmen och var väl ganska nervös. Men om man ska jämföra med vaccinet jag tog mot livmoderhalscancer så kändes detta verkligen ingenting. När hon drog ut sprutan trodde jag att hon skulle behöva sticka igen, men det var visst över på så kort tid!

Efter det åkte jag ut till IKEA och köpte ramar till bilderna från Ark-konserten i Växjö, samt en sån där superbillig handduk för två spänn och en ny damm-på-kläderroller. Gick tillbaka och insåg hur löjligt det varit att ta bussen ut. När jag kom tillbaka till Skärholmen hittade jag ett Myrorna och blev helt tagen av den enorma bokavdelningen. Jag visste att jag skulle handla massor av mat (hittade röda päron som jag bara var tvungen att köpa), så jag köpte bara en bok tillslut; en helt fantastisk samling av djur, fåglar, träd, svampar och andra växter i en lagom stor pocket. Tio kronor var ett jäkligt billigt pris för så mycket kunskap.

När jag kom hem hängde jag upp fjädrarna jag fick av mamma i busken utanför min dörr, fotade sälgblommorna med en sjungande talgoxe ovanför mig och såg en stenknäck. Nu: Plugg.

Sälg.

Äpple - päron? Päron - äpple?

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.