Mina CAMmisar

Näe, det gick ju inte så bra för mina växter här i Solna när jag var hos mamma och pappa en månad. Hade ställt duschkranen att droppa (fick skäll av morfar sen för det, så gick och oroade mig lite för att jag skulle mötas av en mindre översvämning när jag kom tillbaka), men när jag kom tillbaka hade det slutat att droppa. Dock var jorden blöt, så antagligen hade jag övervattnat dem eftersom jag min idiot inte tänkte på att de inte kan göra något med vattnet om de inte har ljus. Och jag ska bli botaniker, alltså?

Anyway, var på en liten turné idag som började i Lindhagen där Ottilia var moraliskt stöd när jag köpte nya joggingskor som jag förhoppningsvis inte får ont i hälen av, som jag fick av mina gamla pingisskor. Lyckligtvis har det gått över nu, men stackars Ottilia har fått hälsporre, så jag är hemskt glad för att det inte var värre än det var med min. Sedan åkte jag ner till stan och köpte bokinslagningsplast till kursboken samt nya växter.

Köpte två minikaktusar på Weibulls dagen innan jag åkte till mamma och pappa, vilka jag tog med ner dit. De behöver bara dränkas en gång varannan vecka, så därför köpte jag en mini till och en lite större svärmorskuddeliknande.

Igår gick jag på en långmorgonpromenad. 12,5 km råkade det bli: hemifrån – runt Kungsholmen – hem. Gick fel på småstigarna på södra sidan av ön, så hamnade mitt bland klipporna mellan Fredhäll och Essingeleden, men som tur väl var hade räcken satts upp lite här och var.

Västra Skogen sedd från Hornsbergs strand.

Lilla Essingen och Essingeleden sedda från Fredhäll.

Hade himla tur med vädret. Perfekt temperatur där på morgonen, och jag såg bland annat hare, gröngöling, nötskrika och små abborrar i Karlbergskanalen.

This entry was posted in Blogg, Foto, Kreativt, Natur, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.