Linkin Park och skog

Igår kom pappa och Elias upp för att vi skulle gå på Linkin Park i Globen. Innan dess hann vi med ett besök på Science fictionbokhandeln där Elias köpte Manga och vi åt varsin stor glass i Kungsträdgården. Bilfärden till Norsborg behöver vi kanske inte tala om, men vi åt i alla fall världens godaste köttfärssås (som jag lagat, naturligtvis) och hann i god tid till konsertens början.

Förband var Middle Class Rut som levererade över mina förväntningar. Vi satt högt uppe på läktaren där det ekade, så det blev faktiskt riktigt mäktigt ljud. Nu var inte systemkameror tillåtna, så dessa bilder är tagna med ifånen. Det skulle lika gärna kunna vara nåt annat band på dem, för man ser inga ansikten, men ändå!

Middle Class Rut.

Så en kvart försenade klev de på scenen. Jag fick inte mina favoriter; Blackout och Wretches and Kings, men likväl Waiting for the end och New Divide. Ja, jag gillar den nyaste skivan mer än vad jag gillar de tidigare tillsammans. En rolig grej var att Elias, som annars inte hetsar upp sig över något alls, satt och stampade takten och sjöng med. Jag tyckte också de var asbra.

Linkin Park.

Sen har jag, också med ifånen, förevigat ett par ställen vi varit på i veckan med floristiken.

Stefan kör bort en flock nyfikna ungtjurar i Sandemar.

Gårdagens lunchutsikt över Ekebysjön.

Dagens lunchutsikt över Dammstakärret.

Ny favoritnatur: Tallskog med mark täckt av skvattram.

This entry was posted in Blogg, Foto, Konsert, Natur, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.