Kom hit så ska jag bita dig

Jag har haft en sådan läslust det senaste året. Under mitt Londonbesök köpte jag hela fyra böcker (i och för sig kostade tre av dem 10p stycket i en secondhandaffär), och idag fick jag reda på att min favoritförfattare John Ajvide Lindqvist släppt en ny bok – Lilla stjärna. Han skriver de mest konstiga och äckliga historier, men gud så bra de är. Normalt sett kan jag inte ta vampyrer på allvar (Malice Mizers fel), men i hans böcker finns det minsann inget att skratta över. Dock sitter man fast som om en av dem hade ett stadigt bett om nacken på en så att man endast kan röra ögonen från textrad till textrad. Så läs hans böcker. De är helt fantastiska.

This entry was posted in Blogg, Funderingar, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.