Jötteborj

Idag tog mamma och jag 06.06-tåget till Göteborg där jag 9.30 skulle infinna mig på intervju på KY-Akademien. Tror att intervjun gick bra. Väldigt bra. Fast det kanske jag inte ska säga, då har den säkert gått dåligt bara för det… Ah well. We’ll see.

Sen tog vi oss till Linnégatan och åt brunch på Ethel’s café, mammas gamla arbetskamrat jobbar där nu. Fantastisk mat, gå dit.

Därefter gick vi genom Haga och runt lite i centrum. Fick panikköpa ett minneskort eftersom jag glömt mitt i kortläsaren hemma, haha. Men, men, pappa har snott (eller ja, han trodde att han fick) mitt andra och det är ju alltid bra att ha två! I Haga hittade vi också en butik som sålde tvålar och sånt, och som följare av Vampire Diaries köpte vi faktiskt en verveine-tvål, haha. En timme innan avfärd hemåt åt vi kvällsmat på Sun Sushi, på stationen. Det var godare sushi än vad som finns här hemma!

Centralstationen.

Dagens souvenirer: Peter Gabriel plays live och singeln Shock the Monkey på secondhand, ett par svartvita Converse - också de på second hand, samt en nyckelring med en hattifnatt från Marimekko.

This entry was posted in Blogg, Foto, Upptäcktsfärd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.