Invigning av Løvstien

I fredags när jag cyklade hem var det riktigt ruggigt väder, snön blåste rakt in i ansiktet och bakom glasögonen så det var bitvis väldigt svårt att se. Men så stora snöflingor måste man ju försöka ta vara på, och ett medium de inte smälter i är ju på bild.

Igår kunde jag inte klaga på vädret annat än att det var lite halt, men jag tog en promenad förbi Langegården och sen invigde jag etapp 4 av Løvstien, som blev färdig i somras. Løvstien är en stig som jag tror är planerad att anläggas runt hela Løvstakken. Var glad att jag köpt mig ett par broddar, men mindre glad när jag kom hem och upptäckte att flera av piggarna lossnat. Det blir till att köpa nya. I alla fall, det var en riktigt skön tur (utom när jag druttade på ändan), solen gick upp över Nattlandsfjellet samtidigt som jag gick söderut och den kikade fram bakom molnen lite då och då. Att gå i snö i uppförsbacke är bra träning. Med kameran på axeln finns dock alla ursäkter att stanna, andas ut och titta runt efter lovande objekt mitt i backen.

Langegården.
Nordåsvatnet.
Løvstakken.
Blåmanen och en bit av Vidden.
Ulriken.
Skavdalsfjellet bakom Nattlandsfjellet.
Ulriken.
This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.