Godaste lammet

Oj vilken trevlig helg jag haft. I fredags blev jag bjuden på hemgjord pizza av släktingarna jag bor hos och vi satt och pratade till halv 11 på kvällen, Karin och jag (pappas kusin). Igår åkte jag till Johan och hjälpte honom flytta lite saker till lägenheten vi flyttade ifrån, men som han nu fått tillstånd att hyra igen och på kvällen åkte vi in till St Eriksplan och åt jättegod mat på Lilla Pakistan – bästa lammet någonsin! Därefter slöt vi upp med Johans gamle vän Gustav och gick till en pub på Fridhemsplan. En Newcastle och en Paulaner blev det, och så var kvällens smakupplevelse fulländad.

Idag fotade jag Frida från klassen här i Norsborg. Det är hemskt vad jag lyckas utsätta mina modeller för otrevliga saker, hoppas verkligen inte att hon kommer helt snuvig till skolan i morgon. Har inte fotat en mänsklig modell sedan maj i år, så jag kände mig lite ringrostig allt.


Ikväll blev jag också bjuden på mat, men jag har faktiskt lagat lite själv också, så nu har jag matlådor för hela veckan, haha. Blommig falukorv och potatismos med persilja blev det för de som undrar.

Dock var det inte så roligt att vakna idag och få reda på att pappas moster gått bort, vilket betyder att det även är Karins moster. Först blev jag jätteledsen, men det var nog mest över förvåningen, hon har alltid varit så pigg och glad när man träffat henne och jag visste inte att hon blivit sämre. Men det som är bra i det här är att hon dog hemma och tydligen snabbt och smärfritt. Och det är inte alla som kan skryta med att ha blivit 93 år.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.