En dos laglydighet

I morse fick jag ett erbjudandebrev från CDON, och när jag var in på sidan och kikade runt kom jag på att jag ju numera har VISA-kort och kan köpa mp3or och vara laglig! Så det var precis vad jag gjorde, nämligen Sopho – Visionary Dream och Miodio – Complice. Yes, de är Eurovisionlåtar, men attans så bra de är! Jag har inte följt den svenska uttagningen på flera år nu, men Europafinalen brukar vara riktigt rolig att titta på.

Här är också ett par bilder till från gårdagens minishoot med Luvan. Om ni undrar så är det Rammsteins Liebe ist für alle da-poster i bakgrunden. Modell stor.

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.