Den är färdig!

För sex och ett halvt år sedan gick min farmor bort, och jag fick bland annat ärva hennes sylåda. I den fanns en påbörjad korstygnsblombukett, som jag i början på denna månad äntligen tog tag i och och färdigställde idag.

Farmors verk.

Färdig.

Så kul var det! Det är fel lite överallt, men förhoppningsvis syns inte det om man inte tittar supernoga.

Var hos Frida igår och hjälpte hennes mamma med kameran och hennes nya L-objektiv (avundsjuuuuuuk), och som tack fick jag ett nytt broderimönster till en duk. Farmors bukett tänkte jag ge till min faster, för jag gillar ju som bekant inte rosa, men i denna duk är det två rosa blommor också. Dock ligger det fullt med broderigarn i farmors låda, så det ska nog gå att hitta någon lila eller blå att ta istället.

I morse var det fyra steglitsar utanför deras fönster och för min del var lyckan total. Inte sett steglits sen typ 2008.

När jag kom hem idag sydde jag först färdigt ovan bukett, sedan tog jag lite av tyget som blev över när jag sydde mina sängkuddar och gjorde ett “täcke” till skrivaren så att den inte ska bli så dammig.

Därmed fick jag också inviga min symaskin i nya lägenheten!

This entry was posted in Blogg, Foto, Kreativt, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.