Arken i parken

För första gången har jag inte bara gått lycklig från en The Ark-konsert, utan på samma gång ledsen. Det här var näst sista gången jag får se dem. Dock är ju jag av den tron att det blir en återförening om sisådär tio, femton år, så jag ska väl inte säga näst sista gången i mitt liv, men näst sista gången på väldigt länge.

Eftersom jag får panik på mammas och broders olympuskompakter (seriöst, äkta panik) på grund av deras hemska bildkvalité, blev det att jag fotade med mobilkameran. Och när den är bättre, då är det illa. Funderar allvarligt på att köpa den där Fujifilm J20an som jobbet säljer för halva priset. Är dock rädd för att fota lite för lite med min stora då.. Fast den måste ju in på pixelreparation.. Aja.Sista bandet för kvällen för vår del var Kite. De är så bra, men ack så kort de spelar.

This entry was posted in Blogg, Foto, Konsert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.