Marint tjo och tjim

Ja, här kommer då fredagens bilder, då jag åkte till Djurgården för att titta på när klasskamraterna hade trampbåtsrace. Dock upptäckte jag snart att där fanns diverse fåglar som var en aning intressantare, eftersom jag inte förstod reglerna i vattenleken. Fast ja, det var ju ganska kul att se dem blöta ner varandra också.

Marinbiologernas båt.

Staben som bestämmer.

Vitkindad gås.

Vitkindad gås.

En ung sothöna.

Ung gräsand.

Jag vet inte riktigt vilka som vann trampbåtsracet, jag var lite för långt borta då för att höra det, men jag får väl fråga i skolan i morgon. Efter att jag varit där skulle jag gå tillbaka till t-banan vid Kungsträdgården, men var så trött i fötterna att jag först satte mig där en stund. Och då började sill- och gråtrutarna tjafsa.

Ung gråtrut, skulle jag gissa.

Bullpapper är tydligen gott.

Ung gråtrut.

Och igår, lördag, var jag och Johan ut till Barkaby och Stockholm Quality Outlet. Inte för att jag hittade något på själva outleten, men på Media Markt köpte jag för mitt fina presentkort en TjockNannie och på Inter Sport en lagom billig sovsäck och luftmadrass att sova på hos Ottilia… om vi nu inte mirakulöst nog hittar en lägenhet innan 1 september.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Skolan, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.