Nomadliv

Inom en vecka har jag flyttat två gånger. Det tär lite på krafterna alltså, det är tunga väskor vi talar om. I tisdags bar vi allt till Johans kompis Waldner och i torsdags tog jag mitt pick och pack och flyttade in dem i Ottilias lilla korridorrum. Och den 18e blir det flytt till mina släktingar i Norsborg (vilket betyder två timmars pendlande per dag).

Idag kom Ottilias mamma och syster upp med hur mycket grejer som helst och sedan åkte de till IKEA och köpte ännu mer. Jag var med en stund, plockade på mig ett lakan och en sån där roller till damm på kläderna. Dock hade jag glömt min plånbok, men fick låna en 500-lapp av Ottilias mamma. Men självklart kunde ju ingen på loppisen utanför växla en så stor sedel, så jag fick gå hem utan fynd därifrån.

Skolan går bra och bättre. I måndags började vi med faunistiken, så nu sitter vi och nycklar insekter hela eftermiddagarna. Svårt, men kul och intressant. Ett tecken på att man gått upp i att är kanske att det börjar dyka upp latinska ord i huvudet på mig lite då och då. Pseudoscorpiones och auchenorrhyncha t.ex.

Igår var jag och kollade på The Baseballs på Grönan, de var väldans bra. Haha, hela publiken stod och smådansade, och några till och med buggade. Jag gillar att gå vägen mellan Kungsträdgården och Djurgården. Strandvägen är så fin, särskilt i gårdagens solnedgång med regnbåge. På vägen dit stötte jag också på ett gäng väldigt orädda ungsvanar.

Regnbåge över Strandvägen.

The Baseballs.

Buggare.

This entry was posted in Blogg, Foto, Konsert, Natur, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.