Minst musik för pengarna

Igår skulle Johan och jag gå på Johnossi på Gröna Lund (eller rättare sagt, jag tvingade med honom), men när vi kom hade de inte gått på scen än. Det var nämligen det så kallade eventet NRJ in the Park, och vi ville inte gärna lyssna på Sibel och Lazee. Så därför gick vi och tog en öl. Johan tyckte det var dåligt att man skulle behöva gå till Gröna Lund för att få sitta på en biergarten.

Johan i sin biergarten på Gröna Lund med sin Paulaner.

Veteöl var kanske inte riktigt min grej, men odrickbar var den ju inte i alla fall. Efter ett tag gick vi tillbaka till scenen, men tyvärr stod där en Darin, så vi gick en vända till, och precis när vi kom tillbaka började de. Men underbart är kort heter det ju, och det är precis så jag skulle vilja beskriva deras framträdande. TVÅ låtar, körde de. Ynka TVÅ! De kunde ju hållit på i tjugo minuter som de andra tycker man.. Men nähe. Om det var deras eget eller NRJs påhitt vet jag inte, men tråkigt var det i alla fall.

Johnossi.

Efter det skulle Rasmus Seebach spela och jag ville då kvickt som attan därifrån. Men Johan ville stanna och höra. Dock blev det ingen lång stund, då han tröttnade redan efter låtens inledande ord: Yeeeeahh. Det tyckte jag var roligt. Så vi gick och fotade slänggungan istället.

Stockholm skyline.

Slänggungan.

När jag kom ut från toa höll Taio Cruz på, och jag tror nästan han körde playback. Dåligt. Eller så låter han faktiskt precis lika dant på riktigt som på radio. Bra, i så fall.

Jag har ganska många bilder från idag också, men de orkar jag inte fixa nu. Och bara för att BiffNannie är trasig så kommer jag inte åt min fina signatur att sätta på bilderna. Men det betyder inte att ni får ta bilderna bara för det.

This entry was posted in Blogg, Foto, Konsert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.