Trevlig helg

Ursäkta mitt tidigare klagande, men det behövde komma ut. Nu kan jag dock ge det glädjande beskedet att jag haft en mycket trevlig helg.

Igår tog jag bussen halv åtta och åkte till Ottilia och åt frukost. Sen gick vi till megaloppisen i Solnahallen och kikade. Jag köpte Idéer om livet band I och II av Nils Uddenberg och ett gäng filmrullar till i princip inget pris alls. Sedan gick Ottilia hem och jag fortsatte att gå på Skivmässan och köpte mig Mötley Crue – Dr Feelgood och Peter Gabriel – Birdie soundtrack på vinyl samt Hardcore Superstar – Dreamin’ in a casket på CD.

Sen träffade jag Johan på Fridhemsplan och åt bentolåda till lunch och därefter åkte vi till ICA i Liljeholmen för att köpa julmust som Johan absolut skulle ha (jag betalade). Väl hemma kollade vi på På spåret, lagade supergod fisksoppa samt kollade på The Social Network.

I förmiddags tog vi bussen och pendeln till Älvsjö för att gå på Fotomässan. Lyssnade på naturfotografen Frans Lanting, kollade på utställningarna och undersökte om där fanns några bra priser hos företagen. Förstod än en gång varför jag så sällan går på fotoutställningar – jag blir bara arg. Där folk verkar se superavancerade konstbilder ser jag bara en bild jag lika gärna själv skulle kunnat ta och slängt direkt i kameran för att den var så dålig. Är väl fortfarande en löjlig ilska som ligger kvar efter att jag inte kom in på fotoskolorna bara, hoppas jag. Men jag förstår inte ändå. Dock var det väldigt roligt att få träffa Evelina, en bekant över nätet som går på Viebäcks fotoskola nu. Hennes utställingsbild var fantastisk.

Det är kallt här, minsann!

Megaloppis i Solnahallen (det var en lika stor fylld sal till).

Det där Sigmateleobjektivet är inte att leka med.

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.