Tillbaka i hufvudstaden

Tack till Jens på SIBA Kungsgatan.

Jag är med kamera igen! Var i måndags på SIBA och pratade med en kille som hette Jens som på två dagar lyckades skaffa fram ett hus han först inte ens hittade hos deras leverantör. Nu saknas bara teleobjektivet och kameraväskan på den listan, samt en ny blixt och fjärr. De ska jag inhandla på FotoKungen och ScandinavianPhoto någon gång i veckan. I morgon blir det fototurné till Aquaria och Bergianska.

Datorn kom i fredags och startade upp den i söndags när jag kom hem till hemmet i Norsborg (jag tycker jag kan tillåta mig att ha två hem; ett här i Norsborg och så det gamla hemmet i Växjö, där jag alltså varit på semester hela jullovet). Har uppdaterat diverse programvaror och köpt Angry Birds (bästa spelet, dock något beroendeframkallande) och Aperture 3, minsann. 600 spänn på App Store är verkligen ingenting när man tänker efter (org. pris ca 2000 kr).

Köpte även en ny armbandsklocka i måndags. Hade varit runt i hela Växjö efter en i silver/rostfritt stål med svart urtavla och romerska siffror. Men icke sa nicke. Men så, på Step in Watch Center på Drottninggatan var den plötsligt där. Och det blev till och med en tredjedel av födelsedagspengarna över.

Nya klockan.

Igår var också en mycket trevlig dag med sushilagning hemma hos Emilie med Sandra och Frida. Riset tar en jäkla tid alltså, men oj vad värt det är. Lyckades ta precis rätt mängd färsk ingefära och wasabi på mina rullar. Det älskade i munnen, om man ska uttrycka det fint.

This entry was posted in Blogg, Foto, Resa, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.