Januariäventyr del I

Klev igår upp tidigt för att kunna åka in till Aquaria och vara där när de öppnar, men självklart kommer jag på efter två tunnelbanestationer att jag glömt att ladda batteriet. Så det är inget annat att göra än att vända hem igen och traska genom skogen eftersom bussen tillbaka redan gått. Under promenaden resonerar jag hur jag nu ska göra – ska jag åka in i alla fall när batteriet laddat klart och hinna med både akvariet och Bergianska, eller ska jag skippa stressen och passa på att skotta min uppgång och åka till Kaknästornet istället? Det blev det sistnämnda.

Sist jag var i Kaknästornet var sommaren 1998 med pappa. Han tyckte att vi skulle öva oss i att flyga eftersom vi skulle till USA året efter. Men på hotellet får Elias någon form av magsjuka och pappa och jag får åka till tornet själva. Jag minns att vi bodde på Scandic Humlegården och att vi tog bussen till tornet, vilket jag nu också gjorde. Jag minns också att jag hade min blåa Championjacka i vindtätt material, som efter hård användning tillslut lossnade från fodret.


Sveavägen norrut.

Sergels torg.

Sen åkte jag till Johan och åt torkade tomater, avocado, fetaost, oliver och salami.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Nostalgi, Upptäcktsfärd, Vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Januariäventyr del I

  1. åh, bilden med skogen och ljuset från stigarna är jättefin!

    Ser först ut som att det brinner! :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.