Mormors bullar är bäst

Gissa när jag vaknade idag? Klockan 12. Resande tar på krafterna alltså. Dock tycker jag det är hemskt att vakna så sent, halva dagen försvinner ju.

Men jag har hunnit med att vara lite produktiv ändå. Var en sväng hos mormor och morfar där det bjöds på fantastiska bullar och sockerkaka och jag visade alla 400 bilder från London. Morfar var också snäll och ställde upp som modell till en av Gamlebyuppgifterna. Pappa tyckte den blev fin. Jag tycker också den blev fin. Frågan är bara om det där kulturfolket tycker den är lika tunn som de tyckte mina andra bilder var. Förstår inte vad det är de vill ha.

Mys-morfar.

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.