Jul

Hade inte en gnutta känsla för att det var julafton dagen efter i fredags – har ju jobbat hela tiden och mina julklappar var färdiga för länge sen. Men när jag för fjärde (?) året i rad fick ta på mig rollen som Tomte-Nissan kändes det ganska juligt ändå. Och pepparkaksdekorerandet i fredags bidrog nog lite också.

Elias kines- och min animepepparkaka.

Tomte-Nissan.

Fick massa god mat hos mormor och morfar, och matkoman resulterade i att jag somnade och missade slutet på Kalle. Gröten på kvällen var också himmelskt god. Och jag luktade så gott! Fick Diors Hypnotic Poison som jag gått och luktat på i säkert ett år (den luktar root beer, min favoritläsk). Andra fantastiskt fantastiska julklappar var ett kamerastativ från mamma och pappa och ett underställ från mormor och morfar.

Mormor sitter och tittar på datorn de fick av oss.

Igår var det lite kalas på Musikhuset för Kulturföreningen Kristina firade 20-årsjubileum. Var kul att se alla igen, inte träffat folket sen i våras. Lyssnade på Kristina the CD med The Arks första singel The Lamb och P3 Popstadskivan från 2003 då Växjö var årets popstad. Kan tala om att detta blev min första, ordentliga fylla. Det var en upplevelse att inte ha full kontroll på kroppen och tro att man trillar när man inte alls gör det. Jag blev pladdrig och fnittrig som få, haha. Men nu kan jag detta och då behöver jag inte göra det igen. Föredrar nog ändå en eller två Newcastle och få dem att räcka i en evighet.

Jag och Julia.

This entry was posted in Blogg, KF Kristina, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.