Det bakomflutna före mig

För ett och ett halvt år sedan tog jag den här bilden på Kristofer Östergren i Melody Club under Karl Oskardagarna


När jag började på jobbet igen för en vecka sedan var där tre nyanställda och på kvällen när jag skulle gå och lägga mig kom jag på var jag sett en av dem innan. Mannen till höger heter Morgan och vi jobbar just nu i samma fotobutik. Inte var dag man fotar en framtida kollega! Hade dock inte kommit ihåg honom utan bilden. Men läskigt då att tänka att vi faktiskt har setts förut, men hade jag inte tagit den bilden hade ingen av oss vetat om det.

Det har varit mycket att göra i labbet den här veckan, folk är verkligen ute i sista stund med att göra julklappar. Har träningsvärk i axeln efter alla hål jag gjort i de hundratals almanacksbladen jag framkallat. Men det är kul!

Och en grej till; fy fasen vad bra Linkin Parks nya album är. Wretches and Kings är bäst.

This entry was posted in Blogg, Foto, Jobb, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.