Jag börjar komma i ordning

Ja, som jag tidigare sagt har jag nu flyttat till mina släktingar i Norsborg, vilket innebär ca 2,5 h pendlande varje dag, men det tycker jag det är värt. Jag trivs jättebra här; sysslingarna är snälla, naturen är underbar. Familjen kom upp i lördags (men omvägen jag ledde dem in på ska vi kanske inte nämna, ehrm) och hjälpte mig flytta sakerna från Ottilia hit. På eftermiddagen tog vi en tur i regniga Gamla Stan och sedan åkte vi och bowlade på Heron City. Första omgången vann jag, andra förlorade jag, så det gick medelbra får man väl säga.

Den natten sov jag på hotellet med mamma och pappa och på söndagsförmiddagen gick mamma och jag till IKEA och köpte massa nyttoprylar och förvaringslådor. Hittade också en fantastiskt fin tygkorg på Hemtex med ett träd med fåglar i på. Jag hoppas bara att jag lyckas hålla fredskallan vi köpte vid liv.

Mja, mitt skrivbord lyckas alltid bli stökigt, men jag vet åtminstone var jag har alla saker, haha. I de andra hörnen står en extrasäng, ett skåp, min tvättkorg och en hylla med micro. Men de är inte så intressanta att titta på.

This entry was posted in Blogg, Funderingar, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.