En kväll från förr

Måste göra mig av med mitt sockerpaket, tycker inte om att ha det i torrvarulådan.. Så ikväll bakade jag gaffelkakor, drack English Breakfast och kollade på South Park, vilket skulle kunnat vara en kväll i Växjö för ett år sedan.

Märker ju dock hur skadad man blir av skolan. För några veckor sedan på Jämviktskursen var det en dag fler fåglar på vänster sida än på höger vid fågelbordet och då tänkte jag att “nu är aktiviteten högre i vänster led än i höger led” (kommer från en formel) och ikväll nu när jag skulle lägga kakorna på det mest effektiva sättet i kakburken undrade jag om jag skulle stapla dem i kubisk eller hexagonal struktur, som atomerna i ett fast ämne. Fast det är ganska roligt egentligen.

This entry was posted in Blogg, Nostalgi, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.