Tävlingsbilder

Det blev de tre bilder jag visade här innan som jag skickade in till DNs Älskade Stockholm-tävling. Fler av er tyckte dock inte att gåsungen passade in, men jag ska förklara hur jag tänker.

Visst, den kan vara tagen precis var som helst egentligen, men jag tror inte att någon som vandrat på Djurgården en sommar undgått dessa nerbajsande fjäderfän. De ockuperar hela gräsplätten mittemot nordiska muséet, skriker på en om man kommer för nära och bråkar med varandra. Men vad gör det när de är så fruktansvärt söta och intressanta att titta på.

Dessutom, tänker jag inte ge bilder till den här tävlingen som jag tror kommer med, utan bilder som jag själv tycker om. Om inte juryn gillar dem, så fine, jag har ändå inget stort förtroende för jurygubbar. Egentligen talar jag ju emot mig själv när jag säger att jag hatar fototävlingar och ändå skickar in dessa, men när jag kollade igenom förra årets bok av Älskade Stockholm-bilder var där ändå väldigt många bilder som jag tyckte var riktigt bra. Så kanske.
På ett hustak på Skansen.

På Skansen.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.