Söt som socker

Varit hemskt förkyld sen förra lördagen då jag var ute och gick med alldeles för lite kläder på, men nu verkar det vara nästan helt borta. Var rädd att jag inte skulle kunna träffa alla släktingar man bestämt träff med under påskhelgen, men de blev alla av. I torsdags var vi hos kusin Charlotte och spelade Geni. Blev delad vinst mellan mig och pappa. Hade väldigt tur och fick många naturfrågor, haha.

I fredags var vi hos mormor och morfar och letade påskägg, vilka visade sig innehålla ovanligt gott godis i år. Blev också bjudna på ofantligt god påskmat i form av janssons, biffar och omelett, bland annat. Mormor hade också en mycket häftig orkidé, den var som en blandning av brudorkidé och kannranka.

Var med mamma på torget och köpte tulpaner också. De slog ut och blev helt enorma.

Har också letat igenom mammas, mormors och mormors systers broderimönstersamlingar. Har så många idéer till nåldynor jag vill sy, haha. Men först ska jag göra färdig duken jag fick av Fridas mamma som tack för att jag hjälpte henne med kameran.

Igår träffade jag Elin och gick skirrundan. Usch vad fult där är såhär års, mycket vackrare på sommaren och hösten. Men det var en rask promenad i ruggigt väder som friskade upp ordentligt.

De flesta bilderna från denna påskhelg innehåller en viss kanin, därav titeln på detta inlägg. Han heter ju faktiskt Farin.

 

This entry was posted in Blogg, Foto, Resa, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.