Sjörök på Ulvsundasjön

På min labhandledares beordran gick jag en promenad när jag kom hem istället för att börja läsa alla artiklar direkt. Och tur var väl det. Jag har då aldrig varit med om så mycket sjörök i mitt liv (tack till Filippa som satte ett namn på fenomenet åt mig). Så sjuuuuukt häftigt. Och så träffade jag en mycket söt koltrasthona.

När jag gick tillbaka ville jag bara ropa högt till alla som gick mot tunnelbanan att de skulle springa ner till sjön istället. Men då hade jag väl blivit tagen för socialt störd.

Miniregnbåge!

Tänker på Frida när jag ser den här bilden. Hon är bra på att blunda på kort.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.