Nöjd och glad

Min syssla just nu är att fixa bröllopsbilderna jag tog uppe i Jönköping/Huskvarna för en och en halv vecka sen. Brudgummen var, håll i er nu, min mammas mosters mans systerson. Nu såhär i efterhand känner jag att jag är mer nöjd med de här bilderna än något annat beställningsjobb jag utfört tidigare. Och det är ju ett steg i rätt riktning, tycker jag!

Anna och Christian Janmar. Ni som har Jönköpingsposten ska förhoppningsvis få se den däri snart.

Nu ska jag en gång för alla läsa ut Slashs självbiografi, har hållit på med den lite för länge nu. Man blir inte så motiverad till att läsa på grund av alla stav- och meningsbyggnadsfel i den.

This entry was posted in Blogg, Foto, Jobb, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.