Midsommar

Så blev det en rolig midsommar ändå. I fredags for jag och pappa runt i huset och städade och hade oss medan mamma var på jobbet och brorsan satt vid datorn. Sen när alla kom tog jag slut, haha. Men det var trevligt, mamma och pappa hade bjudit över en hop vänner och det var roligt att prata lite med dem. Johan var snäll och tog hand om brorsan. Annelie bjöd mig på nån sprit som smakade penicillin, men jag fick lite Lindemanvin också, så det jämnade ut sig i smaklökarna.  Sen när det blev lite väl många mygg och barnförbjudna visor i tältet gick vi och la oss.

Midsommarstång à la Nannie.

I lördags segade vi mest hela dagen, men på kvällen gick vi och såg Youth in Revolt på bio. Den var rolig och lite mysig (dock var det bara vi två plus ett annat par i salongen). Michael Cera är en riktigt duktig skådespelare. Han kan liksom spela klumpig och osäker på ett väldigt genialt sätt.

Igår var vi på Östregårds loppmarknad och kikade runt. Jag köpte mig bland annat en Indochine-LP, en vit fluga och en rovfågelbok. Dock var det så jäkla varmt att den bekanta solhuvudvärken kom tillbaka framemot eftermiddagen. Tur att mormor hade med sig sina underbart goda bullar. Hur Johan kom hem den kvällen (eller rättare sagt natten) är ju dock ett annat kapitel. Fem timmar sen blev han på grund av att en ledning i Mjölby gått av.

Idag var en riktigt stressig dag på jobbet (måndagar brukar i och för sig vara lite extra jobbiga), men den här gången var det lite värre ändå. Allt jag gjorde gick fel, kändes det som. Lyckades slå axeln i den utfällda kassan så pengarna hoppade (har fortfarande ont), både filmframkallaren och det digitala labbet skulle ha sina vätskor samtidigt helt plötsligt och APS-maskinerna ville inte alls samarbeta.. samtidigt som det var kö till dörren. Dock lugnade det ner sig vid tretiden i eftermiddags och jag kom en bra bit på vägen i framkallningen.

Lånade också hem den lilla Fujifilm J27 (en av de billigaste kamerorna vi har) och blev så jäkla imponerad av bildkvalitén. Klart prisvärd! Haha, kommer nog inte sälja någon enda Pentax i sommar alltså.

Nej, J27 har inte förmågan att fota i 2:3, men jag tål inte 4:3-formatet, så jag har faktiskt tagit mig friheten att beskära denna.

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.