Jätteknölkallan

För snart två veckor sedan blommade jätteknölkallan i Anderssons växthus, och eftersom det bara var tredje gången det hände i Sverige, var vi bara tvungna att gå och kolla. Så stor var den! Turligt nog hade lukten gått över, den stank tydligen väldigt mycket dagen innan.

Eftersom det var ett spontanbesök hade jag inte kameran med mig, så jag fick låna Emilies (tack tack tack). Dock blev det ett raskt besök eftersom hon skulle ha lab efter lunchen, så det blev inte på långa vägar lika många bilder som om jag skulle gått där själv en dag. Vilket jag i och för sig skulle kunna göra typ på tisdag, för botanstudenter har gratis inträde, haha.

Jätteknölkalla - minus sitt flera meter höga blad.

En annan kalla.

Farin opererades ju för ett par veckor sedan också, han fick två fettknölar borttagna. Han är precis som vanligt i sinnet tack och lov, men han ser ju inte mycket ut för världen.

Zombietrådrulle.

Karin fick på mors dag en bukett pioner, som jag tog mig friheten att fota i kvällsljuset.

Ikväll gör jag ingenting förutom att ägna mig åt serier och redigering, för nu har jag ledigt tills på tisdag, sen börjar floristiken då vi ska ut och härja i hela Stockholm för att titta på blommor. Ska bli mysigt! Gjorde till och med LCHF-middag till mig, eftersom hjärnan inte behöver några kolhydrater på ett par dagar här nu. Hehe.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.