Iskonst vol. 2

För ganska precis 11 månader sen upptäckte jag att fjällväggen ett tiotal meter från mitt hus bildade en fantastisk kollektion konstverk i form av istappar, -stalaktiter och -stalagmiter. Så innan regnet hann komma tillbaka efter den lilla köldknäppen nu i december pallrade jag mig dit och knäppte några bilder.

Jag tycker inte om när folk tittar på mig när jag fotar, men med en rödhake gick det bra.

Provade att ta några bilder med omvändningsringen, men det blev bara suddigt. På grund av att jag var för lat för att skruva av den när jag vänt tillbaka objektivet upptäckte jag att den skapade en vinjettering som jag tyckte var lite tuff.

Ulriken i bakgrunden.

Konstväggen.

This entry was posted in Blogg, Foto, Natur, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.