Eva och Marcus

Jaha. Vad har jag har jag haft för mig på sistone då? Jo, jag har naturligtvis fixat Evas och Marcus bröllopsbilder. Och varit på fältkurs på Tovetorp igen, spontanpromenerat 1,5 mil tvärsöver Stockholm och bevittnat Gangnam Style flash moben på Sergels torg. Tovetorpbilderna står näst i tur, men vi börjar med Evas och Marcus bilder.
Bröllopet var i Frösö kyrka i Östersund och var enkelt men väldigt vackert och trevligt. Och jag har då aldrig varit med om en mer oseriös bröllopsfotografering. Men roligt var det. “Ta det lugnt, Nannie, de tär Norrland.”

Kusin Petra sydde klänningen.

Syster Anna fixade smink och hår.

Karin, Eva, Marcus och Henrik.

 

This entry was posted in Blogg, Foto, Jobb, Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.