1337

Snacka om att jag haft en bra dag idag. Först var jag framgångsrik i studion, sedan vid spisen, och nu sist i Photoshop.

Kajsa är nu mitt under lumpen, så hon är, och har egentligen alltid varit vad jag vet, väldigt atletisk av sig. Så jag skämdes inte så jättemycket när jag bad henne stå en aning konstigt, haha. Endast tredje gången jag fotar henne, och så himla duktig.  Och – jag fick användning för alla tranor jag vek.

Kajsa Andersson.

Kajsa Andersson är den röda tråden.

Och ni som känner mig kanske vet att jag inte är särskilt intresserad av mat, de senaste gångerna jag lagat åt familjen har det inte smakat särskilt bra. Men, idag lyckades jag laga nåt så fantastiskt gott – potatis-och löksoppa. Och vad som är ännu roligare, är att det var Asterixpotatis och vi åt ur våra Obelixskålar, haha.

Asterix i Obelix.

Och sen, med de x antal lager i Photoshop det krävdes, lyckades jag byta ut en hel bandmedlem i en av bilderna jag tog med Thrill Warriors i torsdags. Kan inte publicera dem än dock.

Jag tror säkert att det finns nån som kan göra allt detta bättre än jag, men med endast mig själv som referens har jag varit jäkligt 1337 idag!

This entry was posted in Blogg, Foto, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.