Det går framåt

Efter att inte ha setts på en månad kunde jag äntligen åka upp till Johan en sväng. Skönt att SJ levererade en i tid för en gångs skull… eller inte. 40 minuter sen var jag. Kanske inte så mycket med SJ-mått mätt, men med tanke på att jag skulle varit framme 23.39 var det ganska surt. Hur som helst så hann vi med att kika lite på universitetsområdet (förresten är det ju inte alls KTH jag ska gå på, det är Stockholms Universitet), köpa nytt teleobjektiv, gå på bio (Inception var en riktigt bra film) och titta i fantastiskt häftiga serietidningsbutiker. Jag köpte mig ett Kalle och Hobbe-album in English. Dock tog jag inte ett enda kort under vistelsen, haha.

Men kort lär jag få ta den 14 augusti, då jag blivit bokad för ett bröllop i Visby. Visby! Det ska bli så jäkla kul och spännande. Har aldrig varit på Gotland förut, men det verkar ju onekligen vara vackert på sommaren. Får se om brorsan hänger med som sällskap, han har inte riktigt bestämt sig än.

Ikväll blev jag dock klar med Marnels och Scotts bröllopsbilder som jag tog tidigare i somras. Nu ska vi bara luska ut hur det funkar med betalning, de bor ju i världens näst största land.

Marnel och Scott

På vägen hem från jobbet idag hittade jag en riktig snygging 100 meter hemifrån som jag tog med hem. Han såg inte ut som de andra på trottoaren.

Klätter- Pelle.

Klätter-Pelle, som sagt.

This entry was posted in Blogg, Foto, Jobb, Resa, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.