Var är mina älsklingar?

Ju mer jag tänker på min stackars dator och kamera, desto argare blir jag. De är materiella, återköpbara saker, men det är ett jäkla jobb med att sammanställa allt i inköpspris, serienummer, dagens värde och originalkvitton (!) till polis och försäkringsbolag, men framför allt är arbetet med att samla ihop allting igen ett jäkla jobb. Många saker har jag fått billigare från jobbet och det kan jag ju inte nu, jag jobbar inte lika ofta där längre. Har kollat vad de säljer sakerna för på Scandinavian Photo och FotoKungen, och att det är så mycket som en tusenlapp i vissa fall i mellanskillnad på mitt inköpspris och deras inköpspris får väl försäkringsbolaget ta.

Jag kommer också att missa uppdateringen av Officepaketet jag köpte till datorn, eftersom det måste installeras senast 31 dec, och innan dess lär jag väl inte ha fått några pengar till en ny dator och hunnit få hem den dessutom.

Vad som också gör det hela värre är att familjen här har satt ut fågelmat och det är tio-tjugo fåglar där exakt hela tiden, precis utanför fönstret.Och jag har inte min kamera! Jag blir så arg så jag spricker!!!! Helvetes jävla skit satans idiottjuvar som inte klarar av att söka ett normalt arbete utan måste förstöra för andra dagarna i ända.

Nu ska jag gå och slå på nåt. Hejdå.

This entry was posted in Blogg, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.