Otursam ny-Stockholmare

Jaha, ja. Idag var första dagen på uni. Var mycket information på en gång och min fina huvudvärk ikväll vill nog tala om för mig att min hjärna inte riktigt är van vid det än. Men det ska nog blir bra med skolan, bara de här tre första himla veckorna kan vara över nån gång så man slipper alla löjliga lekar. Hoppas det ösregnar på torsdag så att vi slipper spela brännboll. På torsdag spelar också Johnossi på Grönan, och jag har tjatat på en tveksam Johan som nu äntligen sagt att han följer med. Den 3e september spelar The Baseballs på samma ställe, och är det någon som vill följa med mig dit är ni hjärtligt välkomna att höra av er.

Det här blir också det första inlägget som jag inte infogar någon bild, eftersom jag precis nyss tappade BiffNannie i golvet och nu är han paj. Men inte nog med det, när Johan kopplade in den till sin server pajade även den. Fast den var det som tur väl var bara att starta om, dock pajades uptimen på 102 dagar. Inget långt skägg för Johan längre. Sån f**ing tur att pappa tog backup på den ganska precis innan jag åkte. Så nu blir det besök på Media Markt i Barkaby för att se om de har någon BiffNannie2. Så ja, kära Thrills, det blir tyvärr till det ert fina presentkort kommer att gå.

Men annars mår jag bra.

This entry was posted in Blogg, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.