Ofullständigt

Vissa korta perioder i mitt liv har präglats av en konstig känsla av att det är något som saknas, eller att det är något jag måste göra som ännu är ogjort eftersom jag inte vet vad det är jag måste göra. Jag har ingen ro i kroppen och får definitivt inte gjort det som jag vet att jag måste göra för tillfället eftersom det där andra ligger och trycker. Just nu är det så.

När jag tänker efter är den känslan inte lika stark i skolan som hemma, och därför drar jag slutsatsen att det antagligen är den annalkande tentan som spökar. Som jag sagt så många gånger innan så trivs jag superbra hos Karin och Thomas, men där finns också så många störningsmoment; datorn, ytor som måste dammas, böcker som vill läsas, etc. I skolan finns alla kompisar man kan sitta och diskutera med och det är inget utom vi själva som stör.

Så nu blir det till att sitta på skolan till 18, sen hem och laga mat och därefter en kopp te och så sängen. I morgon ska jag dock in till stan och fixa lite grejer, typ ett par ordentliga vantar till Tjärnö (hoppas jag lyckas övervinna min vattenskräck till avresan) och en Försvarets hudsalva (bästa torra-läppar-botemedlet!) som tycks försvunnit från alla apotek sen monopolet avskaffades. Har dock hittat ett statligt apotek på Drottninggatan som jag för mitt liv hoppas har det kvar. Sen är det meningen att jag ska plugga resten av dagen. Vi får väl se om jag finner någon ro till det…

Ikväll tog jag mig tid till att fixa några Fridabilder till och ännu fler kommer att komma upp på hemsidan inom kort. Dock ska den byta server och jag vet inte när Johan planerat att flytta den, så är den nere någon dag kan ni nog räkna med att den håller på att flyttas. Varsågoda.


Jag saknar Farin.

This entry was posted in Blogg, Foto, Funderingar, Skolan, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.