Nu börjar jag om

Då och då sen 2006 har jag lagt upp mina bilder på hemsidan DeviantArt.com, men på sistone har jag känt att någonting nytt behöver göras där. Så nu har jag skapat ett nytt konto; pekuchun. Dessutom ska jag väl också erkänna att det var nån asiat som sa till mig att mitt gamla namn var väldigt snuskigt på hans språk. Jag skulle kunna berätta varifrån jag fått namnet pekuchun, men det är en lång historia, så det är bättre att ni frågar om vi verkligen vill veta.

Än så länge ser där rätt tomt ut, men jag har förklarat i journalen vad för bilder som kommer att dyka upp. Men min riktiga hemsida kommer naturligtvis att finnas kvar också!

Julia "Luvan" Ivarsson

This entry was posted in Blogg, Foto. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.